Om Master Negotiator

Master Negotiator er sat i verden for at lære dig, hvordan du bruger gennemprøvede og dokumenterede forhandlings- og kommunikationsværktøjer til at lave de bedst mulige aftaler både på jobbet og privat.

På kurset lærer du at forhandle målrettet, struktureret og professionelt, og du lærer hvordan du undgår ubehagelige forhandlinger og destruktive konflikter. Gennem teori, praksis og træning får du den optimale læring. Du får konkrete anvisninger til, hvordan du bedst påvirker andre i forhandlinger, og hvordan du afkoder andres kropssprog, kommunikation og adfærd.


Master Negotiator forhandlingskursus er en investering i dig selv og din fremtid. Vi ved, at kompetente forhandlere skaber langt større værdi både for sig selv og i deres relationer. Opkvalificering af dine forhandlings-kompetencer er en af de mest direkte værdiskabende aktiviteter, og gevinsten kan meget ofte måles umiddelbart.

Der skal som bekendt to til tango – men for at skabe mere værdi er det faktisk nok at der er én af parterne, der kan sit forhandlingshåndværk. Vores opgave og mission er at uddanne dig, så du kan vende enhver forhandling til din egen fordel og opnå de bedst mulige resultater.

Få en gratis video demo