Om Master Negotiator

Master Negotiator er sat i verden for at lære dig, hvordan du bruger gennemprøvede og dokumenterede forhandlings- og kommunikationsværktøjer til at lave de bedst mulige aftaler både på jobbet og privat.


Master Negotiator forhandlingskursus er en investering i dig selv og din fremtid.

Vi ved, at kompetente forhandlere skaber langt større værdi både for sig selv og i deres relationer. Opkvalificering af dine forhandlings-kompetencer er en af de mest direkte værdiskabende aktiviteter, og gevinsten kan meget ofte ses umiddelbart.


Der skal som bekendt to til tango – men det er faktisk nok at der er én, der kan sit forhandlingshåndværk. Vores opgave og mission er at uddanne dig, så du kan vende enhver forhandling til din egen fordel og opnå de bedst mulige resultater.


Vi er næsten 8 milliarder mennesker på jorden, og lige så mange opfattelser vil der også være. Nogle af disse forskelligheder kan hurtigt udvikle sig til diskussioner og uenigheder – i værste fald konflikter, tab af indtjening eller uvenskab. Du kan vælge at undgå dem, eller du kan vælge at mestre selv de sværeste forhandlinger. I bund og grund er alle forhandlinger de samme, og du skal lære hvornår du skal bruge hvilke værktøjer til at vinde dem.


På kurset lærer du hvordan du målrettet undgår destruktive konflikter ved hjælp af forhandlingsteknikker. Gennem praksis og træning får du den optimale læring til at forhandle dig væk fra komplicerede konflikter og frem til enighed. Du får viden om hvordan du bedst påvirker andre i forhandlinger, hvordan du afkoder andres kommunikation og adfærd.

Få en gratis video demo