Kom i gang her
9 moduler
4+ timers video

Det får du på kurset

Gennemprøvede forhandlingsteknikker, psykologisk indsigt, overblik og gennemslagskraft

MODUL 1

Strategisk forhandling

Hjælp modparten til at få din vilje. På dette modul lærer du at skabe resultater, som modparten kan acceptere og som du kan fejre. Undgå ubehagelige forhandlinger og styrk relationen på en elegant og effektiv måde. Det handler om at være hård mod problemet og blød mod personen, og om at skabe mest mulig værdi i forhandlingen – for begge parter. Du vil forhandle på en hel anden måde, når du har været igennem de 3 strategier.

39:10

MODUL 2

Spørg og lyt

Den nemmeste måde at blive en dygtigere forhandler på, er ved at blive bedre til at lytte. Dine spørgsmål og din måde at lytte på er afgørende for modpartens opfattelse af dig., og selvfølgelig også for hvor mange informationer du får ud af din modpart. På dette modul lærer du at stille de rigtige spørgsmål i den rigtige rækkefølge og lytte/observere på den mest effektive måde. Find ud af hvorfor det er så vigtigt at lade modparten tale sig helt tør.

21:18

MODUL 3

Relationsfaktoren

De bedste forhandlere har evnen til at skabe ekstraordinære resultater samtidig med at de styrker relationen til modparten. Det kræver overblik og det rigtige mindset, at kunne agere autentisk og roligt i tilspidsede situationer. Den optimale forhandling kan beskrives som en målrettet proces, hvor vi venligt vender modparten i vores retning, så vi kan skabe værdi sammen. Det handler om at vinde sammen og på den lange bane.

15:05

MODUL 4

Forberedelsen

En meget stor del af den succesfulde forhandling bliver skabt i en gennemtænkt og struktureret forberedelse. Framing, åbning, strategi, BATNA, WATNA, walk away, target, anchoring, dosering af indrømmelser og den taktiske empati er blot nogle af de elementer der indgår i forarbejdet. Her lærer du at skabe et grundigt overblik, så du kan møde modparten med tyngde, gennemslagskraft og sikkerhed. Er du klar til din næste forhandling?En meget stor del af den succesfulde forhandling bliver skabt i en gennemtænkt og struktureret forberedelse. Lær om framing, åbning, strategi, BATNA, WATNA, walk away og meget andet.

47:23

MODUL 5

Gå på balkonen

Lær at håndtere dine egne reaktioner, når forhandlingen spidser til. Det handler om at kunne holde hovedet koldt, når det uventede eller ubehagelige sker. Der findes nogle helt enkle metoder til at genvinde fokus, når vi er ved at tabe overblikket. Du skal en tur på balkonen, så du kan høre og se det hele lidt fra oven – her får du greb om situationen og du giver dig selv muligheden for at respondere i stedet for at reagere uden at tænke.

18:08

MODUL 6

Overtalelse

Bliv bedre til at overtale ved hjælp af psykologiske værktøjer med dokumenteret effekt. Du får en grundig gennemgang af seks særdeles effektive måder at bearbejde modparten på., som virker underbevidst. Det er kommunikationsteknikker, som flyver fuldstændig under radaren og som kan få modparten til at ændre holdning om vigtige emner i forhandlingen. Du vil finde ud af at overtalelse og forhandling spiller perfekt sammen, uden at være det samme.

56:23

MODUL 7

Framing

Her går vi lidt tættere på spindoktorens foretrukne værktøj og vi kigger på hvordan vi sætter en ramme for forhandlingen, der gør det lettere for modparten at sige ”JA”. Din side af sagen skal præsenteres på en spiselige måde, og i den optimale setting forud for den egentlige forhandling. Du får tips og tricks til at skabe ”øjeblikket” hvor du har størst chance for at påvirke modpartens opfattelse af både dig som person og af forhandlingen.

20:38

MODUL 8

Kropssprog

Din krop taler så højt, at det er svært at høre hvad du siger! Vi har tillid dem der har tillid til sig selv, og derfor er det vigtig at vise det rigtige kropssprog. Du får gode råd i forhold til måden at sidde på, hændernes placering og om hvordan du signalerer overskud, selvtillid og meget andet. Du får samtidig redskaber og metoder til at aflæse modpartens kropssprog, som åbner en helt ny verden af værdifuld information.

44:13

EPISODE 9

Spot løgnen

Ville det være rart for dig at vide om modparten lyver? De fleste mennesker har en hitrate på 50% i forhold til at afkode en løgn – de bedste er helt oppe på 85%. Vi kan alle blive meget bedre, hvis vi træner vores evner. Modulet giver dig de mest effektive teknikker til at afgøre sandhedsværdien i det der bliver sagt. Du bliver taget igennem en bred pallette af verbale læk, kropssprog, ansigtsudtryk og mimik.

26:08